top of page

Matilda ekokampaamo Helsinki ekokampaajat

matilda_ekokampaamo_syyskuu_141.JPG

Tiina Matilda

Liikkeenomistaja
Koulutettu ekokampaaja

Suomeksi, in english.

Tiina Matilda on empaattinen, luova esteetikko, jolta ei tarmokkuutta puutu. Näistä piirteistä on muodostunut myös Matilda ekokampaamon arvojen ydin. 

 

Tiina Matilda yhdistelee työssään taitavasti trendit ja ekologisen kauneuden. Hänellä on silmää toteuttaa niin liukuvia, kauniita savivaalennuksia, herkullisia kasviväriyhdistelmiä, kuin pehmeitä luonnollisia kampauksiakin. Hyvinvoivat, kiiltävät ja luonnolliset hiukset ovat hänen työskentelynsä kulmakiviä.

 

Liikkeenomistajan arkeen kuuluu vahvasti myös asiakkaiden ja henkilökunnan hyvinvoinnista huolehtiminen. Kampaamon toiminnan kehittäminen ja erilaiset inspiroivat luovat projektit ovat tärkeä osa Tiina Matildan arkea. Ja Tiina Matilda jos kuka osaa tehdä arjesta suloista juhlaa!

 

Tiina Matildalle koko alan kehitys on lähellä sydäntä. Oman kouluttautumisen ohella hän järjestää kasviväri-, savivaalennus- ja kampauskoulutuksia muille hiusalan ammattilaisille. ”Osaamiseni jakaminen ja muiden kouluttaminen on minulle kunnia-asia. Koen, että yhdessä tekemällä ja toisiamme auttamalla voimme viedä ekokampaajuutta eteenpäin.”

  • Instagram
matilda_ekokampaamo110.jpg

Salla

Koulutettu ekokampaaja

Suomeksi, in english.

Salla on kokenut ja varma, jo vuosikymmeniä alalla työskennellyt ekokampaaja. Salla tunnetaan lämpimän puheliaana ihmisenä, joka nauttii auttamisesta sekä kauneuden ja ilon luomisesta ympärilleen. Ekokampaajana hän on taitava kokonaisuuksien tekijä, joka hallitsee niin hoidot, värit, sävytykset kuin leikkauksetkin. Salla on myös taitava ja kokenut kampausten.

 

Kokonaisuuksien hallitseminen ei jää ainoastaan ulkoisesta kauneudesta huolehtimiseen. Kasvien ja yrittien hyödyntäminen kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa sekä puhtaan luonnollisen kauneuden korostaminen ovat Sallan työskentelyn kulmakiviä. Sallan tavoitteena on saada asiakkaansa ennen kaikkea tuntemaan itsensä kauniiksi. Ekokampaajuus merkitsee hänelle asiakkaan kokonaisvaltaista, syvää ja aitoa kohtaamista.

 

Puhuttiin sitten sisäisestä tai ulkoisesta kauneudesta, Salla osaa luoda sitä ympärilleen monessa muodossa. Halu auttaa ja palvella asiakkaitaan kokonaisvaltaisemmin sai Sallan erikoistumaan mm. korvaavien hiusten luomiseen asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin. Mikäli elämässäsi tulee vaihe, jolloin herää tarve korvaaville hiuksille, on Salla tällöin apunasi.

Salla osaa luoda kauneutta ympärilleen monessa muodossa. Ekokampaajuuden ohella Sallalla on Flowery-yritys, joka luo mitä kauniimpia kukka-asetelmia hävikkikukista.

  • Instagram
MatilsaEkokampaamo-1.3.2023-1866.jpg

Mirela

Koulutettu ekokampaaja

Suomeksi, na hrvatski, bosanski i srpski.

Mirela on haaveilija, joka katsoo tulevaisuutta mieluiten siltä kantilta, miten hän voisi tehdä siitä paremman ja siten suunnistaa sitä kohti omilla teoillaan.

 

Hän on alallaan konkari jo kymmenen vuoden kokemuksellaan ja näistä vuosista puolet hän on työskennellyt ekokampaajana. Ekokampaajuuden pariin hänet toi kiinnostus kasviväreihin ja luonnonkosmetiikkaan - tässä ammatissa työ vastaa hänen henkilökohtaisia arvojaan. Mirelalle aito kauneus, ekologisyys ja eettisyys kulkevatkin kaikki käsi kädessä. Luovuus on hänen suuri vahvuutensa. Taidetta rakastavan Mirelan värisilmä ja muotojen hahmotus on suuri valtti hänen luodessaan onnistuneita, asiakkaansa näköisiä lopputuloksia. Hän on monitaituri, joka osoittaa osaamisensa erityisesti taidokkaissa leikkauksissa ja värjäyksissä.

 

Asiakkaille hän haluaa luoda onnistuneiden lopputulosten lisäksi kokonaisvaltaisen palvelukokemuksen jossa ei ole kiireen tuntua. Mirelan tulevaisuus sisältää suuren inspiraation kehittymiseen: ”Tahdon haastaa itseäni pysymään ajantasalla jatkuvalla kouluttautumisella. Koen hyvin tärkeänä kehittää osaamistani jatkuvasti, eikä oppiminen tulisikaan koskaan olla valmista.”

  • Instagram
_MG_8312.JPG

Matilda

Koulutettu ekokampaaja

Suomeksi, på svenska, in english.

Matilda on lämmin ja empaattinen ekokampaaja, jolle luomiensa lopputulosten laatu on tärkeää. Tarkkakorvaisena asiakaspalvelijana Matilda osaa kunnioittaa asiakkaidensa toiveita rentoutumisen ja rauhoittumisen suhteen. Tämä aitoutta ja rehellisyyttä arvostava hiustaituri pyrkii työskentelyssään aina siihen, että asiakas on aidon iloinen ja tyytyväinen lopputulokseen.

 

Matilda loistaa erityisesti kasvivärjäyksissä sekä suuremmissa väri- ja leikkaus muutostöissä. Näissä töissä hän pääsee luomaan luonnollisen kauniita lopputuloksia, jotka samalla hoitavat hiusta.  Ekokampaajan työssä kiehtoo erityisesti myös sen kokonaisvaltaisuus; rentouttavat ja mieltä rauhoittavat hius- ja hiuspohjahoidot sekä intialainen päähieronta ovat parhaimmillaan matka syvempään yhteyteen oman hyvinvoinnin kanssa. Matilda onkin erityisen herkkä aistimaan mitä asiakas intialaisen päähieronnan aikana kokee ja tarvitsee.

 

Mitä sitten kaipaatkaan kampaajakäynniltäsi, Matilda osaa varmasti sen toteuttaa! Matildan sanoin: “En malta odottaa mitä tulevaisuus tuo tullessaan!”.

  • Instagram
miia.jpg

Miia

Markkinointi- ja brändivastaava

Suomeksi, in english.

Miiassa yhdistyy rennon huumorintajuinen ote elämään, ehtymätön luovuus sekä tarkka ammattitaito. Markkinointi- ja brändivastaavana hän on mukana niin Matilda ekokampaamon toimintaa kehitettäessä kuin uusia projekteja suunniteltaessakin.

 

Miia on aina rakastanut uuden oppimista. Uran varrelta löytyy niin parturi-kampaajan koulutus, kuin kauneudenhoitoalan korkeakoulututkintokin. Markkinointiopinnot ohjasivat sosiaalisen median ja sisällöntuotannon pariin ja tätä osaamista onkehitetty myös graafisen suunnittelun opinnoilla. Matilda ekokampaamolle työskennellessä oppia kertyy myös ekoalasta. Miian osaaminen onkin omiaan liikkeellemme! 

 

Tulevaisuuden haaveena Miialla on halu oppia lisää valo- sekä videokuvauksesta ja tuottaa aina vain parempaa sisältöä asiakkailleen.

  • Instagram
bottom of page