top of page

Ekokampaamo Matilda Helsinki tuotteet

Käytössämme sekä myynnissä olevat tuotteet ovat 100% vegaanista luonnonkosmetiikkaa.

 

Ekokampaamo Matildassa on käytössä suomalaisen Ekopharman sekä Radicon täyskasvivärit. Radicon kasvivärit ovat luomu-sertifioituja, pigmenttirikkaita ja ayurvedisistä kasveista ja yrteistä tehtyjä. Ne ovat tuotettu ja valmistettu Intiassa. Ekopharman väreissä on hyödynnetty myös Suomenluonnosta tulevia raaka-aineita, kuten hoitavaa ja vahvistavaa ruiskaunokkia sekä puhdistavaa nokkosta. 

 

Myyntituotevalikoimissamme on pysyvästi kotimaiset Ekopharman ja Famon pesu-, hoito- ja muotoilutuotteet. Meiltä löydät myös vaihtuvan valikoiman muiden valmistajien hiustuote ja -koristemerkkejä.

_MG_9861.JPG

Ekopharma

Ekopharman tuotteissa hyödynnetään kotimaisia marjoja ja niiden ravintorikkaita ainesosia. Tuotteet valmistetaan Helsingissä Herttoniemessä ja niiden ainesosaluetteloon mahdollisimman yksinkertainen ja väriaineeton. 

 

Sarja on tunnettu tuotesarjoistaan herkänihon hoitoon ja moni kosmetiikkatuotteille herkistynyt on löytänyt avun Ekopharman tuotteista.

 

Tuotevalikoimasta löytyy shampoot, hoitoaineet, hiusnaamiot, hoitosuihkeet ja voiteet, hiusöljyt, hiuspohjaöljyt sekä hiusten muotoilutuotteet, kuten geelit, vahat, hiuslakat, sokerisuihkeet ja kuivashampoot.

_MG_9848.JPG

Famo

Tämä suomalainen yhden naisen hiustuotesarja valmistetaan käsin Tuusulassa. Pöllönmuotoiset shampoo- ja hoitoainepalat ovat valmistettu pakkauksia myöten eettiset ja ekologiset periaatteet mielessä pitäen.

 

Nämä vegaaniset luonnonkosmetiikkatuotteet on kehitetty pääasiassa tuoksuherkille, mutta sarjalta löytyy myös eteerisin öljyin miedosti hajustettuja ihanuuksia. Eri tuotteista löytyy omat tarkkaan valitut luonnolliset ainesosat. Pöllön muotoisista shampoo - ja hoitoainepaloista löytyy omat vaihtoehtonsa kosteutukseen ja hoitoon, kiillon tuomiseen sekä hiuspohjan haasteisiin, kuten liikarasvaisuuteen ja hiustenlähtöön.

_MG_9242.JPG

La Cordier

Tämä ruotsalainen 100% luonnonkosmetiikkasarja on vegaaninen ja ainesosaluetteloltaan tiivis. Tuotteet koostuvat vain muutamasta puhtaasta ja laadukkaasta ainesosasta. Erityisen pidetyn sarjasta tekee niiden riittoisuus sekä shampoiden hyvä vaahtoavuus. Riittävä vesimäärä saa shampoot vaahtoamaan ja usein yksikin pesukerta riittää. 

 

Liikkeeltämme löydät shampoot ja hoitoaineet, joissa on käytetty mm. nokkosta, rosmariinia, porkkanaa, persiljaa sekä orvokkia.

 

Sarjalla on myös omat muotoilutuotteensa, joihin lukeutuu föönausneste, hiusöljy sekä hiusgeelit kiharoita tukemaan ja hentoa hiusta kohottamaan

bottom of page