Palvelut

IMG_3384m.jpg

Kasviväri

Hellivää huolenpitoa ja hehkua kasvivärjäyksellä.

Ekokampaamo Matildassa on käytössä suomalaisen Ekopharma luonnonkosmetiikkasarjan kasvivärit. Ekopharman väreissä käytetään pääasiassa Suomen luonnosta tulevia raaka-aineita kuten hoitavaa ja vahvistavaa ruiskaunokkia sekä puhdistavaa nokkosta. Ekosertifioidut, pigmenttirikkaat raaka-aineet kuten henna ja indigo tulevat Intiasta.  

Kasvivärillä saadaan aikaan pehmeitä ja kiiltäviä värjäystuloksia. Värjäystulokset vaihtelevat luonnollisista vaaleista räiskyviin punaisiin. Ennen värivalintaa ekokampaajasi suorittaa hiuskonsultaation, jossa perehdytään hiustesi ja hiuspohjasi kuntoon sekä mieltymyksiisi. Konsultaation pohjalta valitsemme värin joka istuu täydellisesti osaksi hiustenhoitorutiiniasi.

 

Lisätietoa kasvivärjäyksestä saat ottamalla yhteyttä liikkeeseemme.  Autamme sinua mielelellämme.

 

Savivaalennus

Pehmeitä vaalennustuloksia savella.

Käytämme Matildassa Ekopharman biohajoavaa savivaalennusta. Ekopharman savivaalennus koostuu vaalentavista raaka-aineista joita ovat savi ja sooda sekä vaalennusprosessin käynnistävä hapete. Savivaalennuksella on mahdollista vaalentaa 1-3 astetta ja lopputulokset ovat kauniita luonnollisia hiekan, beigen tai toffeen sävyjä.

 

Taataksemme parhaan mahdollisen vaalennustuloksen käymme konsultaatiossa läpi värjäyshistorian ja kartoitamme hiuksen ja hiuspohjan kunnon. Hyvinvoiva hius on meille sydämen asia.

 

Jos pohdit, sopiiko savivaalennus sinulle, ota yhteyttä. Autamme sinua mielellämme.

 
leikkaukset.jpg

Energialeikkaus

Leikkauskäsittely, jossa yhdistyy leikkauksen uudistava tunne sekä mielen ja kehon rentoutuminen.

Energialeikkauskokemus aloitetaan intialaisella päähieronnalla. Rentouttavaa tuntemusta vahvistaa pehmittävät ja hemmottelevat öljyt. Valittavanasi on Ekopharman virkistävä tai hoitava öljy, sekä halutessasi voimme helliä tuoksuhermojasi eteerisillä öljyillä. 

 

Hieronta kestää 30 minuuttia, jonka aikana hierotaan pää, niska, hartiat sekä yläselkä. Hieronta tehdään istualtaan ja päälle kannattaa varata t-paita tai toppi. Hieronnan jälkeen pesemme hiukset ja  ekokampaajamme tekevät tarkan teknisen leikkauksen mieltymyksesi huomioiden. Energialeikkaus voidaan tehdä ainoana palveluna tai sen voi yhdistää hoitoihin, kasviväreihin tai savivaalennuksiin lisäpalveluna.

Huomaathan että joillekin hiustyypeille kuten lasimaiselle hiukselle soveltuu paremmin perinteinen leikkaustyyli. Myös jotkin leikkausmallit kuten rikotutleikkaukset tehdään perinteisellä leikkaustyylillä. Perinteisen leikkauksen yhteyteen voit kuitenkin varata lisäpalveluna intialaisen päähieronnan. 

Mikäli pohdit kumpi leikkaustyyli sinulle sopii parhaiten, ota yhteyttä niin autamme mielellämme.

 
hoidot.jpg

Hoidot

Kun haluat hemmotella ja hoitaa hiuksia sekä hiuspohjaa, valitse hemmottelevat hiushoidot.

Hoidot voidaan tehdä hiuksiin ja hiuspohjaan omana kokonaisuutenaan tai valita lisäpalveluna leikkauksiin, kasviväreihin ja savivaalennuksiin. Hiuspohjan kunnosta saamme tarkempaa tietoa mikrokameran avulla. Kun olemme selvittäneet tarpeesi ekokampaajamme valitsevat juuri sinulle sopivan hoitokokonaisuuden.

Pudistavat ja kirkastavat hoidot 

Merilevä syväpuhdistaa hiuksia ja hiuspohjaa tehokkaasti metalleista, muotoilutuotejäämistä ja liiallisesta rasvaisuudesta. Merilevähoito tekee hiuksista raikkaat, kiiltävät ja eloisat. Hoito sopii hyvin värjäämättömille hiuksille tai kirkastamaan jo värjättyjä ja vaalennettuja hiuksia. 

 

Savi toimii tehokkaasti rasvoittuvan hiuspohjan syväpuhdistavana hoitona. Savella on antibakteerinen vaikutus ja se sopii hyvin myös psoriaksen ja rasvaiseen hilseen hoitoon. 

 

Kosteuttavat ja vahvistavat hoidot

Ekopharman kotimaiset yrttihoidot hellivät sekä hiusta että hiuspohjaa. Yrttivalikoimasta muunmuassa punajuuri ja kamomilla kosteuttavat ja antavat hiukselle elinvoimaista kiiltoa ja rosmariini sekä koivu vahvistavat hiusta. 

 
kampaukset.jpg

Kampaukset

Ekokampaamo Matildan ammattilaiset toteuttavat kauniit kampaukset ja meikkaukset luonnonkosmetiikalla.

 

Olemme kaunistamassa teitä juhlapäivänänne sekä piristämässä arkeanne. Voit tutustua kampauskuviimme somessa.