top of page
Kasvivärjäykset

Matilda ekokampaamon palvelut

_toukokuu117.jpg

Kasvivärjäyksellä pehmeitä ja kiiltäviä värjäystuloksia ekologisesti ilman vaurioita!

Kasvivärit hoitavat ja saavat jopa hiuksesi tuntumaan terveemmiltä. Kasviväreillä on mahdollista sävyttää hiuksia samalla tummuusasteella tai värjätä tummemmaksi. Värjäystulokset vaihtelevat luonnollisista vaaleista viileisiin ja pastellisiin vaaleisiin, vaalean ruskeisiin ja syviin tummiin sekä räiskyviin punaisiin. Nykyään kasviväreillä ja savivaalennuksen yhdistelmillä voidaankin saada aikaiseksi lähes mitä vain!

 

Ennen värivalintaa ekokampaajasi suorittaa hiuskonsultaation, jossa perehdytään hiustesi ja hiuspohjasi kuntoon sekä mieltymyksiisi. Konsultaation pohjalta voimme luoda intensiivisiä, kestäviä värituloksia tai kauniisti haalistuvia kevyempiä sävytyksiä, joiden sävyä voit vaihtaa vaikka jokaisella kampaajakäynnilläsi! Kasvivärjäyksillä on mahdollista toteuttaa myös harmaanpeittoa sekä kevyitä sävytyksiä oman hiuksen sävyä korostamaan tai edellisiä vaalennuksia elävöittämään. Lähtötilannetta vaaleampia lopputuloksia toteutamme erilaisia savivaalennus tekniikoita hyödyntäen, jonka jälkeen sävytämme hiuksesi kasvivärein tai yrttisävyttein. Kasviväreillä raidoittamalla saamme tummempia vivahteikkaita lopputuloksia.

Ekokampaamo Matildassa on käytössä suomalaisen Ekopharman sekä Radicon täyskasvivärit. Värit sisältävät ainoastaan kuviattuja ja jauhettuja kasvinosia, joista luodaan värimassa sekoittamalla ne 40-70 asteiseen veteen. Ekopharman väreissä käytetään pääasiassa Suomen luonnosta tulevia raaka-aineita kuten hoitavaa ja vahvistavaa ruiskaunokkia sekä puhdistavaa nokkosta. Ekosertifioidut, pigmenttirikkaat raaka-aineet kuten henna ja indigo tulevat Intiasta. Radicon luomusertifioidut värit ovat ayurvedisistä kasveista ja yrteistä valmistettuja Intiassa tuotettuja kasvivärejä.

 

Lisätietoa kasvivärjäyksestä saat ottamalla yhteyttä liikkeeseemme.  Autamme sinua mielelellämme!

Kasvivärjäykset

Savivaalennukset
_toukokuu82.jpg

Pehmeitä vaaleansävyjä trendikkäin tekniikoin ekologisesti ja hellävaraisemmin.

Savivaalennuksella, -raitoituksella ja erikoistekniikoita hyödyntäen on mahdollista vaalentaa 1-3 astetta ja lopputulokset ovat kauniita luonnollisia hiekan, beigen ja toffeen sävyjä. Yrttisävytystä hyödyntämällä voidaan saada aikaan myös piristäviä pastellin sävyjä sekä sävyttää vaaleimpia vaalennustuloksia jopa viileän vaaleiksi.

Käytämme Matilda ekokampaamossa Ekopharman savivaalennusta. Ekopharman savivaalennus koostuu vaalentavista raaka-aineista joita ovat savi ja sooda sekä vaalennusprosessin käynnistävästä suomalaisesta hajusteettomasta Sim-hapetteesta. Ammattilaisen toteuttamana savivaalennus on hellävaraisempi vaihtoehto, kuin perinteinen hiustenvaalennus.

 

Taataksemme parhaan mahdollisen vaalennustuloksen käymme konsultaatiossa läpi asiakkaan toiveet, värjäyshistorian ja kartoitamme hiuksen ja hiuspohjan kunnon. Hyvinvoiva hius ja hiuspohja ovat meille sydämen asia. Toteutamme konsultaation perusteella joko on koko hiuksiston savivaalennuksen, tyven savivaalennuksen tai hyödynnämme raidoitusta ja erikoistekniikoita, joilla saadaan aikaan trendikkäitä vivahteikkaita lopputuloksia. 

 

Jos pohdit, sopiiko savivaalennus sinulle tai suunnittelet suurempaa muutosta ota yhteyttä. Autamme sinua mielellämme!

Savivaalennukset

Hiustenleikkaus ja energialeikkaus

Hiustenleikkausta räätälöidysti ja kokonaisvaltaisesti!

 

Toteutamme niin klassiset kuin trendikkäätkin hiustenleikkaukset, polkat, kerrostetut pidemmät leikkaukset, kohottavat ja kasvonpiirteitä imartelevat lyhyemmät leikkaukset sekä otsahiukset. Leikkauksemme sisältävät aina konsultaation, hiustenpesun ja lyhyen rentouttavan pesupaikkahieronnan, hiustenleikkauksen sekä föönauksen ja muotoilun.

 

Valittavanasi on myös kokonaisvaltaisempi hiustenleikkauspalvelu, energialeikkaus. Palvelussa yhdistyy leikkauksen uudistava tunne, tarkka hiusten kasvusuunnat huomioiva hiustenleikkaus sekä mielen ja kehon rentoutuminen intialaisen päähieronnan parissa.

 

Palvelu alkaa konsultaatiolla sekä 30 min rentouttavalla intialaisella hieronnalla. Hieronnan jälkeen hiuksesi pestään vielä savella, jolloin hiuspohja saa tehokkaan, mutta hellävaraisen ja luonnollisen syväpuhdistuksen. 

 

Energialeikkaus toteutetaan tarkkaa tekniikkaa hyödyntäen hiuksia kammataan hellävaraisesti suoraan hiuspohjasta ylöspäin ja ne leikataan ikäänkuin sädekehän muotoon. Hiuksia kammaataan niin kauan, että hiukset ovat kuivuneet ja ehyt ja pehmeä leikkausmuoto on saavutettu. Kun hiukset laskeutuvat paikoilleen on lopputuloksena ryhdikäs ja luonnollinen hiustenleikkaus. 

 

Perinteiseen energialeikkaukseen voidaan yhdistää myös muita leikkaustyylejä, kuten otsahiukset. Energialeikkaus on myös oiva tekniikka Curly Girl -metodia noudattaville, sillä kiharat saavat leikkauksen avulla luonnollista nostetta. Huomaathan että joillekin hiustyypeille, kuten lasimaiselle hiukselle, soveltuu paremmin perinteinen tapa leikata.

 

Molemmat leikkauspalvelumme voidaan tehdä ainoana palveluna tai sen voi yhdistää hoitoihin tai kasviväreihin. Perinteisen leikkauksen yhteyteen voit myös aina varata lisäpalveluna intialaisen päähieronnan. 

Mikäli pohdit mikä tapa leikata sopii sinun hiuksillesi parhaiten, ota yhteyttä. Autamme sinua mielellämme!

Hiustenleikkaus ja energialeikkaus

Intialainen päähieronta
matilda_ekokampaamo_syyskuu_30.JPG

Intialainen päähieronta

Kokonaisvaltaista ja syvävaikutteista mielen ja kehon rentoutumista.

Intialaisessa päähieronnassamme yhdistyy monivaikutteinen hieronta, joka vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja lihasten rentoutumista sekä pehmeät liikkeet, jotka rentouttavat mieltä ja tuntuvat uskomattoman hyviltä. Hierontaliikkeet poistavat mielen patoumia, tyynnyttävät myrskyisää mieltä ja antavat energiaa arkeen.

 

Kasviöljyt hoitavat hiusta, hiuspohjaa ja ihoa. Öljyvalinnoilla voimme ratkoa myös hiuksen ja hiuspohjan mahdollisia ongelmia. Niiden tuoksu rentouttaa ja tyynnyttää mielen. Hieronta on saatavana myös tuoksuttomana.

 

Ennen hierontaa käymme läpi toiveesi hieronnan suhteen ja pääset vaihtamaan yläosasi kylpytakkiin. Hieronta tehdään istualtaan. Sen kesto on 45 min omana palvelunaan ja 30 min lisäpalveluna sekä energialeikkauksen yhteydessä. Hieronnassa hierotaan pää, niska, hartiat, yläselkä, käsivarret sekä dekolteen alue. Rentouttavaa tuntemusta vahvistaa pehmittävät ja hemmottelevat luomulaatuiset eteeriset öljyt, kevyt musiikki sekä kynttilänvalo. Hieronnan jälkeen hiuksesi pestään vielä savella, jolloin hiuspohja saa tehokkaan, mutta hellävaraisen ja luonnollisen syväpuhdistuksen. 

 

Hieronnan kuivaamme hiuksesi ja tarjoamme lasin vettä. Hieronnan jälkeen olisi hyvä pitää loppupäivä rauhallisena ja nauttia runsaasti vettä, sillä hieronnan aineenvaihdunnalliset vaikutukset jatkuvat pitkään hieronnan jälkeenkin.

 

Mikäli tahdot päähieronnan olevan mahdollisimman rauhaisa, ilmoitathan siitä varauksen yhteydessä. Näin voimme järjestää ajan, jolloin huoneessa on vielä rauhaisampaa.

Hemmottelevat hius- ja hiuspohjahoidot

Hemmottelevat hius- ja hiuspohjahoidot

Hemmottelua, rentoutumista ja hiuksista sekä hiuspohjasta huolehtimista

yhdellä kertaa.

Hoidot voidaan tehdä hiuksiin ja hiuspohjaan omana kokonaisuutenaan tai valita lisäpalveluna leikkauksiin, kasviväreihin ja savivaalennuksiin. Hiuspohjan kunnosta saamme tarkempaa tietoa mikrokameran avulla. Kun olemme selvittäneet tarpeesi ekokampaajamme valitsevat juuri sinulle sopivan hoitokokonaisuuden, jossa valitsemme tyvelle ja pituudelle sopivan hoidon tai räätälöimme kahdesta erihoidosta parhaiten toimivan yhdistelmän.

Hemmotteleva hiusspa-hoito

Hemmottelua, rentoutumista ja hiuksista sekä hiuspohjasta huolehtimista.

Hiusspa-hoitomme alkaa alkukonsultaatiolla, jossa selvitämme hiuksen ja hiuspohjan kunnon ja hoitotarpeet. Ammattilaisemme valitsevat tarpeisiisi ja toiveisiisi sopivat tuotteet, joista ensimmäinen on hoitoöljy, jolla tehdään 10 min hiuspohjahieronta pesupaikalla. Hieronnan jälkeen hiukset pestään ja niihin levitetään yrttitehohoitonaamion, jonka vaikutusajalla saat nauttia tee- ja kahvitarjoilustamme. Tämän jälkeen hiukset huuhdellaan ja hiuspohjaan levitetään hiusseerumi viimeistelemään kosteutus sekä hoito. Föönauksen jälkeen pääset sekä tuntemaan että näkemään hoidon hellivät vaikutukset.

Pudistavat ja kirkastavat hoidot 

Merilevä syväpuhdistaa hiuksia ja hiuspohjaa tehokkaasti metalleista, muotoilutuotejäämistä ja liiallisesta rasvaisuudesta. Merilevähoito tekee hiuksista raikkaat, kiiltävät ja eloisat. Hoito sopii hyvin värjäämättömille hiuksille tai kirkastamaan jo värjättyjä ja vaalennettuja hiuksia. 

 

Savi toimii tehokkaasti rasvoittuvan hiuspohjan syväpuhdistavana hoitona. Savella on antibakteerinen vaikutus ja se sopii hyvin myös psoriaksen ja rasvaiseen hilseen hoitoon. 

Turve on hyvä hiuspohjan ongelmiin, kuten hiustenlähtöön. Tasapainottaa ja aktivoi hiuspohjan verenkiertoa. Turve ryhdistää ja vahvistaa hiusta ja nopeuttaa rikkoutuneen hiuspohjan paranemisprosessia.

 

Kosteuttavat ja vahvistavat hoidot

Ekopharman kotimaiset yrttihoidot hellivät sekä hiusta että hiuspohjaa. Yrttivalikoimasta muunmuassa nokkonen puhdistaa, punajuuri kosteuttaa  ja antavaa hiukselle elinvoimaista kiiltoa ja rosmariini sekä koivu vahvistavat hiusta. 

6L8A7930.JPG

Kampaukset ja meikit

Matilda ekokampaamon ammattilaiset toteuttavat kauniit kampaukset ja meikkaukset luonnonkosmetiikalla arjen iloksi ja juhlia kruunaamaan. 

Kampausaikasi voit varata ajanvarauksemme kautta ja meikkauksia toteutamme pyynnöstä. Ota rohkeasti meihin yhteyttä, niin suunnittelemme yhdessä täydellisen juhlalookkisi.  

 

Voit tutustua kampaus- ja meikkauskuviimme somessa.

Kampaukset ja meikit
bottom of page